Gör så här

 

Pulled pork:
  1. Lägg lök, vitlök och färska tomater i botten av slow cookern. Lägg på köttet. Blanda övriga ingredienser och häll över köttet. Lägg på locket, sätt slow cookern på låg värme och låt koka klart, cirka 10-12 timmar. Känn efter med två gafflar att köttet går lätt att dra isär. Lyft ut köttet ur grytan och dra isär det i bitar. Plocka bort eventuella ben och senor. Om såsen som är kvar i grytan är tunn, koka ihop den till en tjockare sås som du sedan blandar med köttet. Sila gärna såsen innan du kokar ihop den.
Picklad rödlök:
  1. Skiva löken tunt och lägg i en skål. Koka upp ättika, socker och vatten och häll över löken. Låt kallna.
Coleslaw:
  1. Blanda allt och låt stå i kylen en stund innan servering
Till servering:

 

  1. Servera i portionsbröd eller gör en wrap med tortillabröd. Om du gör en wrap: vira in den färdiga wrappen i smörgåspapper eller plastfolie vid servering. Det är risk att såsen rinner ut annars.