https://recept.viltmat.nu

Här hittar ni många goda recept som innehåller bara vilt!


Kärntemperaturen för viltkött

RÅDJUR

Filé, Innanlår, Rostbiff
Röd: 52
Medium: 56
Välstekt: 64

Fransyska, Ytterlår, Bog
Röd: 54
Medium: 58
Välstekt: 68

HJORT

Filé, Innanlår, Rostbiff
Röd: 52
Medium: 56
Välstekt: 64

Fransyska, Ytterlår, Bog
Röd: 54
Medium: 58
Välstekt: 68

ÄLG

Filé, Innanlår, Rostbiff
Röd: 52
Medium: 56
Välstekt: 64

Fransyska, Ytterlår, Bog
Röd: 54
Medium: 58
Välstekt: 68

VILDSVIN

Filé, Innanlår, Rostbiff
Medium: 56
Välstekt: 70

Fransyska, Ytterlår, Bog
Medium: 58
Välstekt: 70

Viltkött direkt från skogen till bordet

Vi säljer välhängt, finputsat och finstyckat viltkött.Vårt utbud kan variera beroende på vilket viltkött ni är intresserade av och tidpunkt på året